Sunday, January 11, 2009

"Indie Corner #5" - Bandung's First Event at 2009!

Indie lovers, you MUST see this one!

Succeed with our last events
"Indie Corner Part 1-4"
which successfully warmed up
Bandung's Indie lovers on last year,
now we bring you our new event that gonna rock you up! ^_^



INDIE CORNER Part #5


Live performance by:


The Panas Dalam

Ragaji Mesin

Fake Rasta

D'Moonlight

Mantra


They will be on stage at Tuesday, January 13th, 2009
Start from 22.00 pm - till drop
Location: SCORE! Bandung @ CiWalk


Presale tickets available at "Blaze Distro" or contact Agung (0817620887)


Presale tickets: Rp. 20.000,-
On the spot: Rp. 35.000,-


See you there!



Event organizer by VICTIM Entertainment

Partners:
Blaze Distro
STV
OZ 103.1 FM Bandung
OZ Discoland
Circle K
ARDAN 105.9 Bandung FM


9 comments:

Erik on January 11, 2009 7:47 PM said...

Sukses ya Ulie, semoga cepat naik peringkat

nirmana on January 11, 2009 11:30 PM said...

oh...kalo nyari ulie kemana2 ga ketemu , berarti gi ngumpet di indie ya. hehe.

Ulie Azhar on January 12, 2009 12:05 AM said...

@ Erik
Makasih ya Bang, nanti pas ke Palembang aku mo prospek Abang ah! :giggle:

@ Nirmana
Mana Naruto-ku?? Event ini kerjaan adikku kok, dia bikin EO sama temen-temennya. Aku cuma ngebantuin promo online aja via blog hehe..

Harry potter on January 12, 2009 8:09 AM said...

Yg 1 slamad ya laptopnya dah bener lagi, jadi isa koment lagi

Yg 2 kalo beli tiket yg dibandung kemana ya?

Carlos on January 12, 2009 1:39 PM said...

Hi! Care to x-link? I have added you already in my list. Have a nice day! http://carlos-ideas.blogspot.com

Karila Wisudayanti on January 13, 2009 3:43 PM said...

Mbak..ada award dari sya untuk anda..sebagai ucapan terima kasih karena selama ini dah banyak dibantu..silahkan ambil di blog saya. Terima kasih
Cheers..

Miss Anna on January 13, 2009 4:45 PM said...

ternyata kesibukan jeung satu ene banyak amirr yah.....

Nyante Aza Lae on January 14, 2009 1:14 PM said...

pengenn nonton..tp jauhh banget...ditunggu di Sumut dehh

blackriders23 on January 17, 2009 9:36 PM said...

jangan lupa, buat yang tanggal 20 ini ada lagi indie corner part 6,

yang bakalan maen...
solffes ( jono )
the drama ( jo )
naluri
hopeland

 

..::|| Ulie Punya Diary ||::.. Copyright © 2009 Girlymagz is Designed by Bie Girl Vector by Ipietoon